Voorjaar 2017 - Bloem & Kreatie

Bloem & Kreatie
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorjaar 2017

1.Vogelhuis  € 35,=
Een gaaf ding. Je kan het aan een boomtak hangen of op een paal plaatsen of gewoon op iets neerzetten. Het huis is van salim en takken, en zeer stevig in elkaar “geknutseld”. Erin volop lente-bloembollen en vaste plantjes. Uiteraard kan je het ook “leeg” laten en de vogels erin laten broeden..Blijft jaren prima!

2. Gekke vogel  vanaf € 25,= tot  € 50,=
Gekke rare vogel gemaakt van salim en takken. Gewoon een “must” in je tuin. We  maken ze in diverse maten…aan u de keuze. De kleinste voor € 25,= , middelste voor € 35,=, grootste voor € 50,=.

3. Lente mand  € 30,=
Mooie binnen- of buitenmand, lekker volgepropt met allerlei bolbloemen en div. vaste plantjes. De mand maken we van gaas, mos, salim en takken.  Bloemrijk voor jarenlang plezier.

4. Lente tuintje  € 35,=
Op een grote schaal maken we verticaal een tuintje-idee bloemstuk. Met allerlei bolbloemen, lente bloemen en vrolijke grassoorten. Kortom een vrolijk fris en blij stuk. U heeft hier erg lang plezier van.

5. Lente ei  € 35,=
Prachtige workshop. Leuk om te doen en zeker kreatief. Je kunt er ook je eigen “ei” in kwijt. Zo maakt een ieder zijn of haar eigen werkstuk!

6. Natuurlijk lente  € 30,=
Een verticaal vrolijk lente stuk vol met natuur. Allerlei takken, schors, grassen etc. opgevrolijkt met diverse lentebloemen en evt. paaseitjes en veertjes.


Cursus Bloemschikken
Lijkt het je ook zo leuk om heerlijk kreatief aan de gang te gaan, maar…misschien denk je.. ”o jee..ik heb totaal geen groene vingers!” Geen paniek!! Wij assisteren je optimaal, zodat óók jij kan bloemschikken! Je zult versteld staan van je eindresultaat! Ons streven is dat iedereen trots en tevreden is op zijn of haar werkstuk. Duss…geef je gewoon op voor de bloemschikcursus.

 
We hebben 1 gemixte groep, dus de beginners samen met de gevorderden.
Ben je al redelijk gevorderd? Dan verwachten we iets meer van je..eigen fantasie, eigen idee erin verwerken, evt. met zelfgezochte en meegebrachte materialen. Wij zorgen voor alle bloem/groenmaterialen. Indien nodig vragen wij aan jullie om zelf een gekke tak, mooie stronk, tuttige pot, stoere vaas o.i.d. mee te nemen.
Hieronder volgen de data van de bloemschikcursussen. We starten telkens om 19.30 uur en eindigen dan om ong. 21.30 uur. De kosten zijn € 25,-- per avond. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee met lekkers erbij. Je kunt er dus per keer aan deelnemen, zonder verplichting voor de volgende keer. Maar…het is zeker leerzaam om meerdere keren mee te doen.


Data van de  Cursus:
Les 1: wo.avond 22 mrt
 
 
Les 2: ma.avond 3 apr.
 
Les 3: do.avond 13 apr.
 
Les 4: ma.avond 1 mei

Wat doen we tijdens 1e les? Hier leren we hoe we met diverse losse bloemen een korenschoof boeket kunnen draaien. Indien je deze techniek onder de duim hebt, dan draai je thuis ook zo een prachtig korenschoof boeket! Heel handig én mooi! Let op! Neem je eigen lievelingsvaas mee! Dan maken we dit geweldige boeket op maat! In les 2 maken we een gaaf tafelstuk. les 3 gaan we lekker "stapelen" en met les 4 gaan we iets moois maken met een knipoog naar kerst.  Alle 4 de lessen zijn zeer leerzaam en echt heel leuk!!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu